Ett nytt medlemskap for padlere, kitere, svømmere og surfere

Gjennom våre medlemmer og givere har vi i Redningsselskapet reddet liv og berget verdier til sjøs i over 128 år. De siste seks årene har antallet kajakker i Norge doblet seg – fra 80 000 i 2012 til 170 000 i 2018. Samtidig øker antallet utøvere av andre vannsportsaktiviteter – som for eksempel kiting, SUP, svømming, windsurfing og surfing.

Det gleder oss at flere og flere bruker sjøen som en arena for sport og fritid. Gjennom RS Aktiv tar vi sjøens myke trafikanter på alvor, slik at vi kan være til stede for alle på sjøen og sørge for at ingen skal drukne.

RS Aktiv Medlemskap

Padlere, kitere, svømmere og surfere utgjør nå en stor del av trafikken på sjøen. Gjennom et RS Aktiv-medlemskap kan disse utøverne selv bidra til økt trygghet for alle.

Redningsselskapet mener det er svært viktig med forebyggende arbeid innenfor sikkerhet på sjøen. Medlemskapet i RS Aktiv vil på sikt også inneholde tilbud om kursing og redningsøvelser på sjøen. 

Som Totalmedlem får du assistanse på fartøyet du har registrert. I RS Aktiv-medlemskapet er det du som person som får assistanse. Det vil si at du må bli RS Aktiv-medlem for å få assistanse som myk trafikant på sjøen. Og siden du allerede er Totalmedlem, får du dette medlemskapet til en rabattert pris for 200 kr. 
 
Hvis du ikke er en myk trafikant på sjøen, kan du bestille RS Aktiv Nødknapp til en noe høyere engangspris for 895 kr. Deretter følger et årlig abonnement på kr 115 årlig for å holde Nødknappen aktiv.
 
Som Totalmedlem Pluss har du allerede assistanse for deg personlig og RS Aktiv-medlemskapet er derfor inkludert. Det vil si at du får de samme fordelene når du kjøper RS Aktiv Nødknapp eller ønsker RS Aktiv Utstyrsregistrering.

Se medlemsbetingelser for RS Aktiv Medlemskap: www.rsaktiv.no/medlemsbetingelser/